Ratkaisut

Tutustu ratkaisuihin:

AgentIT auttoi elintarvikevalmistajaa valitsemaan integraatio­teknologian ja rakentamaan yhteyksien siirrot operaattoreilta asiakkaan omaan ympäristöön. Asiakkaalle rakennetut yhteydet olivat pääasiassa ulkoisia, esimerkiksi logistiikka­kumppaneihin ja keskus­liikkeisiin toteutettavia yhteyksiä.
AgentIT rakensi asiakkaan integraatio­palvelukeskuksen valvontaan tarvittavat tekniset ratkaisut, ja sen asian­tuntijoista koostuva support team valvoo alustaa ja tarjoaa toisen tason tukea vuorokauden ympäri esimerkiksi transportin ja protokollien kanssa.
AgentIT rakensi asiakkaalle tämän omia B2B-asiakkaita varten täysin uuden verkko­kaupan integraa­tioineen. Ensimmäiset versiot otettiin käyttöön jo muutaman viikon kuluttua projektin aloituksesta. Ketterä ratkaisu toteutettiin täysin open source -tuotteilla.

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvonnan ja tuen tavoitteet saavutetaan.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että saat valvonta­palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.
AgentIT:n kehittyneet valvonta­työkalut auttavat asiantunti­joitamme huolehtimaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmä­prosesseja.

Teknologiat

Toteutamme integraatio­ratkaisuja teknologiasta riippu­matta – valitsemme juuri sinulle ja tarpeillesi sopi­vimman ratkaisun.

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatio­järjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointi­rajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää
Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 B
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@wordpress.agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Copyright © Agentit Finland Oy