B2B verkkokauppa ja integraatiot

Tukkuliikkeen B2B-verkkokauppa ja integraatiot rakennettiin Mirth Connect -alustalle

AgentIT rakensi asiakkaalle tämän omia B2B-asiakkaita varten täysin uuden verkkokaupan integraatioineen. Ensimmäiset versiot otettiin käyttöön jo muutaman viikon kuluttua projektin aloituksesta. Ketterä ratkaisu toteutettiin täysin open source -tuotteilla.

Verkkokaupan ja sen taustajärjestelmien välisten integraatioiden toteutuksiin valittiin Mirth Connect-alusta. Verkkokauppa toteutettiin käyttäen perinteisiä verkkoteknologioita, kuten PHP ja MySQL. Mobiilikäytettävyys, koodin laatu, ylläpidettävyys ja uudelleenkäytettävyys varmistettiin hyödyntämällä Codelgniter- ja Bootstrap -frameworkeja. Toteutettu verkkokauppakokonaisuus toimii Microsoftin Azure -pilvipalvelussa.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agentteihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatio­järjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointi­rajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvonnan ja tuen tavoitteet saavutetaan.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että saat valvontapalvelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.

AgentIT:n kehittyneet valvontatyökalut auttavat asiantuntijoitamme huolehtimaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmäprosesseja.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 B
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@wordpress.agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Copyright © Agentit Finland Oy