Helppokäyttöinen verkkopalvelu sähköisten asiakirjojen rakenteen tarkistamiseen

Saat sähköiset laskusi nopeammin läpi ja käsittelyyn

Truugo on sähköisten asiakirjojen (EDIFACT, XML), kuten laskujen rakenteen tarkistamiseen tarkoitettu helppokäyttöinen ja edullinen itsepalvelu verkossa. Erityisesti muutostilanteissa, joissa asiakkaallesi on tulossa uusi järjestelmärajapinta, täytyy dokumentaation olla linjassa asiakkaasi tarpeiden kanssa. Mitä enemmän uusia asiakkaita tai uusia järjestelmärajapintoja, sitä enemmän Truugo säästää aikaa asiakirjojen rakenteen tarkistusvaiheessa.

Ota yhteyttä:
Juha Ikävalko,
tuotepäällikkö

Korjaa mahdolliset virheet helposti ja nopeasti itse – säästät myös henkilöresursseja

Järjestelmä voi herjata virheestä tai verkkolasku jää toistuvasti jumiin, eikä mene läpi. Voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta löytää virhettä dokumentista ilman siihen tehtyä ohjelmaa.

Truugon avulla testaat asiakirjasi itse, ilman välikäsiä. Saat selkokielisen kuvauksen siitä, mitä muutoksia sähköisen asiakirjasi rakenne vaatii. Ohjelma näyttää virhekohdat koodissa tarkasti rivikohtaisesti. Voit korjata asiakirjassasi havaitut virheet helposti ja nopeasti ilman laaja-alaista teknistä osaamista. Näin esimerkiksi laskujen tarkistamiseen, vian selvittelyyn tai korjaamiseen ei mene monia tunteja aikaa tai vaivaa sinulta tai kollegoiltasi. Samalla parannat dokumentaatiosi tasoa myös tulevaisuutta ajatellen.

Truugo-palvelun käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta

1. Rekisteröidy Truugo-palveluun luomalla sinne omat tunnukset.
2. Kokeile palvelun ilmaistestejä tarkistaaksesi asiakirjojesi nykytilanteen.
3. Saat meiltä oman Truugo-testipenkin pilotin vaivattomasti ilman sitoumuksia.
Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 B
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@wordpress.agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Copyright © Agentit Finland Oy